Inbouwapparatuur is een echte must in een keuken. Waar keukenapparatuur vroeger opvallend in de keuken werd uitgestald, heeft u tegenwoordig veel mogelijkheden om uw apparatuur zo min mogelijk en zo dicht mogelijk in de keuken te plaatsen.

Natuurlijk wilt u dat uw keukenapparatuur aansluit bij de laatste trends op het gebied van keukenontwerp. Daarom hebben we de meest onmisbare inbouwapparatuur voor u op een rijtje gezet.

Basis inbouwapparatuur

Er zijn een aantal inbouwapparaten die erg praktisch zijn en bij veel mensen bovenaan het verlanglijstje staan. Deze inbouwapparaten vormen de basis van uw keuken.

  • Wat kookplaten betreft, is een ingebouwde kookplaat de beste keuze – die ziet er het chicst uit en is ook praktisch. Een kookeiland is vaak de perfecte plek voor een ingebouwde kookplaat.
  • In Nederland kiezen de meeste mensen voor een inbouwvaatwasser als ze een nieuwe keuken kopen of een keuken renoveren. Niet alleen omdat het handig is om niet te hoeven afwassen, maar ook omdat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over vuile vaat op het aanrecht!
  • Ingebouwde koelsystemen zijn een geweldige toevoeging aan een keuken, mits u er de ruimte voor hebt. U kunt uw koelkast of vriezer achter het keukenkastje verbergen, zodat hij niet zichtbaar is in de keuken.

Inbouw afzuigkappen

Hoewel een vrijstaande afzuigkap boven een kookeiland er prachtig uitziet, is het vaak een verstandige keuze om voor een inbouw optie te kiezen. Zo krijgt u extra opbergruimte boven de afzuigkap. Een ingebouwde afzuigkap oogt ook veel luxueuzer omdat er niets in de weg zit.

Inbouw afzuigkappen hebben in de loop der tijd grote stappen gemaakt op het gebied van vorm en design. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bezoek eens een keukenshowroom.

Inbouw (stoom)ovens

Een mooie keuken kan niet zonder oven. Of u nu kiest voor een oververhitte stoomoven of een combi-oven. De oven kan altijd ingebouwd worden. Heeft u een kookeiland? Dan is een oven aan de overkant op borsthoogte vaak perfect.

Inspiratie of advies?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van inbouwapparatuur of wilt u inspiratie/advies? Neem eens contact met de specialisten van Priest Elektronica & Fietsen!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen