Online shoppen is steeds populairder geworden. En dat is niet voor niets. Je kunt vaak online de beste aanbiedingen vinden en je krijgt alles vaak ook nog gratis thuisgestuurd. Een probleem met online shoppen is wel dat je overal je bankgegevens moet achterlaten. Kwaadwillenden kunnen dan, door het hacken van een database, via de site waar jij iets hebt gekocht bij jou terechtkomen. Dat is natuurlijk iets dat je nooit wilt. En dus ga je toch maar weer naar de winkel.

Maar er is een oplossing. Je kunt een paysafecard online kopen. Een paysafecard is een, soort van, creditcard die volledig anoniem is. Je bestelt een paysafecard heel makkelijk online. Je kunt betalen met iDeal of via DaoPay. iDeal ken je waarschijnlijk wel, maar ook DaoPay is erg handig. Je kunt dan gewoon betalen via een telefoontje of een SMS.

Met de paysafecard kun je dan een bestelling plaatsen in de webshop van jouw keuze. Je kunt er games mee bestellen of muziek, je kunt je met een paysafecard aanmelden voor datingsites en spelen in online casino’s.

Kan ik een paysafecard cadeau geven?

Je kunt een paysafecard zeker cadeau geven. Het is de perfecte oplossing voor het geven van geld als je niet bij iemand op het feestje kan komen en niet zomaar geld wilt overmaken. Je kunt dan een paysafecard van € 10,00, € 25,00, € 50,00 of zelfs € 100,00 cadeau geven. De code waarmee online geshopt kan gaan worden wordt dan verstuurd naar degene die het feestje geeft. Dit is, bijvoorbeeld, een goed idee voor wanneer je niet precies weet welke games iemand speelt. Als je wel weet dat iemand graag games speelt, maar je niet weet of dat op een Nintendo of op een Xbox gebeurt, dan zit je met een paysafecard helemaal goed!

Weet je dat iemand op een Nintendo speelt?

Ook dan kun je er voor kiezen om een paysafecard te geven, dit tegoed hoeft immers niet per se aan games of in-game aankopen te worden besteed. Wil je dat de ontvanger alle games op de Nintendo naar hartelust kan (blijven) spelen? Dan is een eShop tegoed kopen een beter idee. Je kunt een eShop tegoed kopen van € 15,00, € 25,00, € 50,00, € 75,00 of € 100,00. Dit tegoed hoeft, net als het paysafe tegoed, niet in één keer te worden besteed. Het tegoed dat je koopt blijft onbeperkt geldig.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen