Wil jij je werknemers verrassen met een mooi cadeau? Bijvoorbeeld omdat jullie een grote klant hebben binnengehaald, omdat iedereen zich deze periode hard heeft ingezet of gewoon om jouw waardering te tonen? Gelukkige werknemers presteren beter en blijven loyaal aan jouw bedrijf. Wij hebben een aantal manieren waarop je jouw werknemers kunt verrassen op een rij gezet.

Cadeaubox opsturen

Met een goed gevulde cadeaubox verras je jouw werknemers thuis. Ideaal als veel mensen vanuit huis werken of als je het verrassingselement wilt behouden. Bestel dozen op maat en vul deze met leuke items waar ze echt wat aan hebben. Denk aan ontspannende verzorgingsproducten of een cadeaubox gevuld met bedrukte producten in de huisstijl van jouw bedrijf, zoals een drinkfles, koffiemok en een schrijfset. Met de inhoud kun je alle kanten op!

Gepersonaliseerd personeelsgeschenk

Je maakt het persoonlijk door de naam van de betreffende medewerker op de geschenken te laten drukken. Zo laat je zien dat je de persoon ziet, wat zorgt voor meer betrokkenheid. Denk aan bonbons met daarop een briefje met een persoonlijke boodschap en de naam van de ontvanger. Met bedrukte dozen geef je direct een hint naar de inhoud van het pakketje. Bedruk deze bijvoorbeeld met je bedrijfslogo of je slogan. 

Een cadeau dat past bij jouw bedrijf

Ligt de nadruk bij jullie op duurzaamheid? Ga dan voor een cadeau of cadeaubox dat hier goed bij aansluit. Als jullie een sportief imago hebben is het leuk om hier wat mee te doen en je medewerkers bijvoorbeeld een bedrukt sportshirt op te sturen of te schenken. Met een grote fruitschaal zorg je ervoor dat je werknemers op een gezonde en verantwoorde manier genieten, terwijl een borrelpakket weer erg leuk is als jouw bedrijf bekend staat om de legendarische vrijmibo’s. 

Medewerkers verrassen met cadeaubon

Vind jij het maar moeilijk om een cadeau te vinden dat bij iedereen in de smaak valt? Dan kan je ook kiezen voor een cadeaubon. Jouw medewerkers krijgen zo zelf de gelegenheid om een mooi cadeau uit te zoeken en gaan er eens lekker voor zitten om al het moois te bekijken. Werp alvast een balletje op bij je medewerkers om erachter te komen welke webwinkel ze het meest aanspreekt, zodat je een idee hebt welke cadeaubon het meest geschikt is. 

Personeelsgeschenk en de Belastingdienst

De btw die je betaalt over uitgaven voor relatiegeschenken en giften is aftrekbaar tot een drempelbedrag van €227,- exclusief btw per persoon. Dat maakt het nog aantrekkelijker om jouw personeel in het zonnetje te zetten. Betalingen zoals een winstdeling of 13e maand tellen niet in de uitgaven mee.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen