Het kan lastig zijn om het juiste cadeau voor je mannelijke collega’s te vinden. Je wilt ze iets geven wat ze echt leuk zullen vinden, maar je wilt niet goedkoop of onprofessioneel overkomen. Je moet die mannen tenslotte nog elke dag zien! Gelukkig hebben we een lijst samengesteld van de 7 coolste cadeaus voor je mannelijke collega’s die de klus klaren zonder te over-the-top te zijn.

1. Een mooi horloge

Dit is een klassiek cadeau dat elke man kan waarderen. Het is stijlvol en praktisch, en het laat zien dat je om zijn gevoel voor stijl geeft. Bovendien is het altijd handig om een extra horloge in de buurt te hebben voor het geval hij ‘s morgens vergeet zijn eigen horloge om te doen. Zorg wel dat je iets te opzichtigs of duurs vermijdt; je wilt niet dat hij denkt dat je zijn vriendschap probeert te kopen!

2. Een bier adventskalender

Is je collega een bierliefhebber? Dan zal hij dit unieke cadeau zeker waarderen. Een bier adventskalender is gevuld met 24 verschillende soorten bier, zodat hij elke dag in de aanloop naar Kerstmis van een nieuwe kan genieten. Het is de perfecte manier om hem te helpen de dagen tot de feestdagen af te tellen! Dit geschenk is zeker een hit bij elke man die van zijn bier houdt.

3. Een mooie pen

Nog zo’n klassiek cadeau dat elke man kan waarderen. Een kwaliteitspen is zowel praktisch als stijlvol, en het laat zien dat je aandacht besteedt aan de details. Bovendien is het altijd handig om een extra pen in de buurt te hebben voor het geval hij zijn eigen pen verliest of de inkt op is. Zorg er wel voor dat je iets te luxe of duurs vermijdt; je wilt niet dat hij denkt dat je zijn vriendschap probeert te kopen!

4. Een mooi notitieboekje

Nog een ander klassiek cadeau dat elke man kan waarderen. Een kwaliteitsnotitieboekje is zowel praktisch als stijlvol, en het laat zien dat je aandacht besteedt aan de details. Bovendien is het altijd handig om een extra notitieboekje in de buurt te hebben voor het geval hij wat ideeën wil opschrijven of een lijstje wil maken (bijvoorbeeld de smaaknotities voor zijn speciaalbier). Zorg er wel voor dat je niets te opzichtig of te duur vermijdt; je wilt niet dat hij denkt dat je

5. Kaartjes voor een wedstrijd of een concert

Als je collega een grote sportfan is of van live muziek houdt, dan is dit het perfecte cadeau voor hem! Kaartjes laten zien dat je aan zijn interesses dacht toen je het cadeau uitzocht, en ze geven hem iets leuks en spannends om naar uit te kijken. Zorg er alleen voor dat je niet iets te obscuur of onconventioneel kiest; blijf bij mainstream sportteams of populaire muziekartiesten, zodat hij er zeker van zal genieten.

6. Een cadeaubon

Als je twijfelt, ga dan voor een cadeaukaart! Zo kan je collega precies uitzoeken wat hij wil en weet hij dat hij het leuk zal vinden omdat hij het zelf gekozen heeft. Bovendien laat het zien dat je om zijn persoonlijke smaak geeft en hem de vrijheid gaf om zijn eigen cadeau te kiezen. Zorg er wel voor dat je geen kaart kiest voor een winkel of restaurant waar hij nooit komt; anders lijkt het alsof je helemaal niets voor hem hebt gekocht!

7. Een donatie aan een goed doel

Conclusie: Hopelijk heeft deze lijst je enkele goede ideeën gegeven voor wat je dit jaar voor je mannelijke collega’s moet kopen! Denk eraan, probeer waar mogelijk functie en stijl te combineren, en maak geen grapjes over de kaasfactor – we moeten allemaal nog samen zijn als de vakantie voorbij is!

Welk cadeau je ook kiest voor je mannelijke collega’s, zorg ervoor dat je er goed over nadenkt. En vergeet vooral niet dat het belangrijkste is dat je ze laat zien dat je om ze geeft!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen